Poziv za dostavljanje zatvorenih ponuda u postupku javne nabavke

Objavljujemo pet javnih poziva za dostavljanje zatvorenih ponuda u postupku javne nabavke, a u sklopu implementacije IPA projekata prekogranicne saradnje u kojima smo partneri, RORS-314 i RORS-462(na tim stranama ćete naći i obaveštenja o dodeli ugovora po završetku procedure). Kompletnu dokumentaciju u word formatu za nase ali i ostale pozive za javne nabavke koje se trenutno implementiraju mozete naci na stranici sajta IPA CBC programa Rumunija-Srbija OVDE

Dokumentaciju u PDF formatu za poziv RORS-314, Usluge dizajn i štampa možete preuzeti OVDE 

Dokumentaciju u PDF formatu za poziv RORS-314, Organizacija događaja možete preuzeti OVDE

Dokumentaciju u PDF formatu za poziv RORS-462, Usluge dizajn i štampa možete preuzeti OVDE

Dokumentaciju u PDF formatu za poziv RORS-462, Organizacija događaja možete preuzeti OVDE

Dokumentaciju u PDF formatu za poziv RORS-462, Usluge eksperata, edukatora i moderatora možete preuzeti OVDEOVAJ TENDER JE PONIŠTEN (06.01.2020) ZBOG NAKNADNO UOČENE TEHNIČKE GREŠKE (vrednost nabavke), biće korigovan i naknadno objavljen u najskorije vreme!

NOVO! Otklonjena je greska u gore pomenutom ponistenom pozivu te ga sada ponovo objavljujemo (08.01.2020).Dokumentaciju u PDF formatu za korigovan poziv RORS-462, Usluge eksternih eksperata, edukatora i moderatora možete preuzeti OVDE

Pitanja i odgovori po pristiglim zahtevima za pojašnjenje:

PITANJE:

Poštovani,

U daljem tekstu upućujemo Vam pitanja vezano za pojašnjene konkursne dokumentacije za nabavku Usluge eksternih eksperata, trenera i moderatora što se tiče organizacije tj. angažovanje eksternog trenera  za realizaciju javne kampanje u školama,

U projektnoj dokumentaciji sadržana je  informacija  da je planiran broj grupa po jednoj školi 5 grupa, ali ne i koliko će škola ukupno biti, odnosno koliko će grupa ukupno biti.

Zamoliću Vas za informaciju za koliko grupa ukupno je potrebno organizovati predavanja?

Kako sam naziv tendera sadrži i uslugu prevođenja, a kroz tehnički zadatak se nigde ne navodi šta je predmet prevođena ni obim prevođenja, zamoliću Vas da nam precizirate projektni zadatak u delu koji podrazumeva pružanje prevodilačkih usluga?

ODGOVOR:  

Poštovana, 

Kao što je jasno definisano konkursnom dokumentacijom, u 5 škola treba obuhvatiti najmanje 500 dece, sa najviše pet grupa po školi.

A što se drugog pitanja tiče, naziv tendera (Usluge eksternih eksperata, trenera i moderatora) ne sadrži usluge prevođenja, niti su one predmet ove nabavke.

S poštovanjem,

Projektni tim

Village

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *