Proizvodi

Na ovoj strani predstavljamo proizvode naših polaznica koje su uspešno završile obuke realizovane tokom projekta „Edukacijom do emancipacije“. Stranica će biti redovno ažuriranja i dopunjavana i pored toga što je implementacija projekta zvanično završena.

UG Vilaž ni na koji način ne učestvuje niti je odgovoran za eventualne sporove tokom kupoprodaje ali u potpunosti podržava i preporučuje predstavljene učesnice i njihove proizvode.

 

UMETNIČKI KOLAŽI I DEKUPAŽI

Marijana Maja Jotić (Bor)

Autor. Tehnike: reljefni dekupaž i kolaž (na iverici). Za više informacija i fotografije dela ponude kliknite na ime ili OVDE.

 

 

DOMAĆI POLJOPRIVREDNI PROIZVODI, DOMAĆI SPECIJALITETI, KETERING

Biserka Janošević (Šarbanovac)

Domaća proizvodnja belog sira, prodaja voća i povrća sopstvenog uzgoja kao i ketering proizvoda tradicionalne kuhinje, kuvani specijaliteti, domaća peciva, pečenja, torte i kolači. Moguća dostava. Za više informacija i fotografije dela ponude kliknite na ime ili OVDE.

Zorica Marić (Zlot)

U ponudi su domaći vrcani med, domaći džemovi, slatka i sokovi kao i proizvodi od prirodne vune (vunene čarape). Sve prirodno sa obronaka zlotskih planina. Moguća dostava. Za više informacija i fotografije dela ponude kliknite na ime ili OVDE.

Danijela Ljikić (Zlot)

Domaća proizvodnja belog sira, kravljeg i mešanog, prodaja voća i povrća sopstvenog uzgoja. Moguća dostava, besplatno za grad Bor. Za više informacija i fotografije dela ponude kliknite na ime ili OVDE.

 

SUVENIRI

Svetlana Stanković (Bor)

Izrada suvenira u različitim tehnikama, sve je ručni rad. Izaberite iz ponude ili naručite po sopstvenoj želji. Moguća dostava. Za više informacija i fotografije dela ponude kliknite na ime ili OVDE

Dejana Boranović Marinković (Bor)

Izrada suvenira u različitim tehnikama, sve je ručni rad. Izaberite iz ponude ili naručite po sopstvenoj želji. Moguća dostava. Za više informacija i fotografije dela ponude kliknite na ime ili OVDE

Sladjana Trajković (Bor)

Izrada suvenira u različitim tehnikama, sve je ručni rad. Izaberite iz ponude ili naručite po sopstvenoj želji. Moguća dostava. Za više informacija i fotografije dela ponude kliknite na ime ili OVDE.


Postavku ove stranice podržala je  Evropska unija preko programa EU PRO. UG Vilaž je isključivo odgovorno za sadržaj i on ne predstavlja neophodno stavove Evropske Unije