Počele radionice projekta Edukacijom do emancipacije

Dana 09.11. 2019 u hotelu Srbija i 11.11.2019 u prostorijama Omladinskog doma u Boru su održane prve radionice na temu registracije i kategorizacije turističkih domaćinstava za prvu grupu od 16 naših polaznica pod vođstvom gospodina Bore Stankovića, našeg poznatog turističkog radnika. Ovo je prva od serije radionica tokom kojih će naše polaznice biti upoznate sa prednostima i manama registracije turističkih gazdinstava, izrade suvenira i branja i obrade lekovitog bilja ali i steći informatičke veštine neophodne za samostalan rad u oblasti ruralnog turizma.

 

Zbog velikog interesovanje, UG Vilaž i partneri su odlučili, a upravljačko telo projekta odobrilo, da se rok za prijavljivanje zainteresovanih polaznika produži do 15.11.2019. (do početka rada radionica za drugu grupu polaznika)a više detalja o načinu prijavljivanja možete naći OVDE.

Edukacijom do emancipacije koji realizuje UG Vilaž je projekat iz EU PRO programa koji finansira Evropska unija u saradnji sa Vladom Republike Srbije a sprovodi kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge UNOPS

Fotografije sa naših obuka možete videti ovde

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *