Foto safari „Dobra i loša zemlja 2019“ – Prijavite se!

Foto safari “Dobra i loša zemlja 2019”, u organizaciji udruženja građana Villaž i foto kluba Balkan International će se održati od 24. do 28. maja 2019. godine na lokalitetima Bora i okoline. U odnosu na prethodnu godinu, program je korigovan i unapređen u skladu sa primedbama i sugestijama naših dragih prijatelja, učesnika prošlogodišnje manifestacije (posebno hvala Penny, Spike-u, Lukasz-u, Radetu i Klemencu na iskrenim i konstruktivnim kritikama i predlozima). Foto sesije će biti održane na najatraktivnijim turističkim atrakcijama ali, takođe, i područjima devastiranim ljudskim aktivnostima. Ovog puta će, jer ste Vi tako tražili, ishrana biti bazirana na tradicionalnim lokalnim jelima, služena na lokacijama gde je većina učesnika I smeštena. Za više informacija o prošlogodišnjoj manifestaciji, molimo vas da posetite naš web site na sledećoj adresi: https://www.village.org.rs/en/good-and-bad-land-2018/ . Digitalnu verziju kataloga prošlogodišnje manifestacije možete videti OVDE

Tokom petodnevne manifestacije, “pucaće se “ na lokacijama Lazareve pećine i kanjona, površinskog kopa rudnika bakra, kamenoloma, “Crvenog jezera”, “bačija” (okupljanje pastira i njihovih stada), Borske reke, ruralnih područja sela Gornjane sa prezentacijom tradicionalnih običaja, ćumurana, kao i radnje za proizvodnju rakije u Boljevcu. Precizan program  manifestacije će biti objavljen na našem sajtu do kraja ove godine.

 

Imajte na umu da smeštaj koji je obezbeđen nisu luksuzni apartmani, ali je čist i sa svim neophodnim potrepštinama (dvo i trokrevetne sobe sa kupatilom), izabran tako da većina učesnika bude na istom mestu gde se i druženja održavaju. Međutim, ako neko želi luksuzniji smeštaj na drugoj lokaciji,  i to je moguće uz odgovarajuću doplatu.

 

Rok za dostavljanje prijava je 31. mart 2019.  . Da bi Vaša prijava bila potpuna i prihvaćena neophodno je popuniti sledeći formular: Annex A- RegistrationForm pa Vas molimo da isti dostavite u istom roku. Imajte na umu da je broj učesnika ograničen te da će pristigle prijave biti obrađene i potvrđene po redosledu prijema (ukoliko su kompletne).

 

Za sva pitanja i slanje prijava molimo Vas da koristite sledeću zvaničnu adresu manifestacije fotosafariserbia@gmail.com  Dobrodošli na još jedno nezaboravno druženje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *